Προφίλ εταιρείας

Η εταιρία μας η οποία εχει πολυετή εμπειρία στον κλάδο των θερμο-υδραϋλικών εργασιών και ανακαινίσεων (η οικογενειακή επιχείρηση δραστηριοποιείται στο επάγγελμα από το 1975 απο το Ζαχαράκη Κωνσταντίνο και εν συνεχεία το Ζαχαράκη Χάρη) διαθέτει εξειδικευμένη τεχνογνωσία και την κατάλληλη παροχή σε όλες τις ανάγκες σας πάνω στις αντίστοιχες δυσκολίες. Η εταιρία μας παρέχει τον μεγαλύτερο ειδικό εξοπλισμό ώστε να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε δυσκολία και γενικότερα ό,τι έχει να κένει με το επάγγελμά μας. Βρισκόμαστε πάντα σε πρώτη ζήτηση στο τομέα της κατασκευής κατοικίας, επισκευής, συντήρησης και αντικατάστασης ειδών ύδρευσης, θέρμανσης και υγιεινής.

Γνωστή η εταιρία μας για την συνέπεια, την ταχύτητα και προ πάντως την ποιότητα των εργασιών μας. Χαρά μας η άμεση εξυπηρέτησή σας οποιαδήποτε στιγμή μας χρειαστείτε.

 

Υπηρεσίες: υδραυλικές εγκαταστάσεις (παντώς τύπου), εγκαταστάσεις θέρμανσης, πλήρης ανακαινίσεις μπάνιων-κουζίνας, τοποθετήσεις & συνδέσεις ηλεκτρικών θερμοσίφωνων – ηλιακών θερμοσίφωνων, εγκαταστάση αποχετεύσεων, υδρορροών, συντήρηση κτιρίων, γενικές επισκευές ύδρευσης – θέρμανσης – αποχέτετευσης